Idioma valencià - Versión en castellano.

 

 

Taller de Clown.

Cada persona té dins un pallasso... però el pallasso encara no ho sap.

Cada pallasso existix perquè davall ell trobem tots els temors, alegries, esperances i passions que hi ha en nosaltres mateixos. El pallasso que mostrem som nosaltres, ens amplifica, ens projecta a través d'una boja sinceritat, sense artificis ni poses, a vegades amb candidesa i altres amb ràbia.

Si el pallasso no es recolza en tot el que ens caracteritza com a persona, només es trobaran gestos mecànics que es repetixen fins a l'avorriment, virtuosisme a l'hora de maquillar-se, gags depresos d'altres, ja usats i poc espontanis, pallassos comercials que l'única cosa que fan és invitar-nos a menjar hamburgueses.

  - Metodologia:

El taller és enterament pràctic i participatiu. Només es necessita roba i calçat còmode, als participants li'ls proporciona: un nas (de pallasso, clar) i es disposa d'ampli vestuari i atrezzo per a aconseguir canviar d'aspecte en els diferents exercicis que es realitzen i permetre'ls el joc.

 

- Tornar al índex -

 

Teatre.

Sessions d'exercicis teatrals amb una pedagogia senzilla i pràctica, amb els quals es pretén descobrir i fomentar el potencial expressiu i deprendre a utilitzar-ho amb criteri, educand la percepció i la sensibilitat, per a així desenrotllar tota la capacitat creativa i millorar les habilitats socials.

El taller és una bona ferramenta per a alliberar tensions, trencar la rutina i espolsar-se un poc l'és-tres.

  - Objectius:

A través dels exercicis i les dramatitzacions proposades, descobrir possibilitats expressives, desenrotllar la capacitat de comunicació, fomentar el treball en grup i, primer que res, disposar d'un temps del qual s'obtinga un bon complement al desenrotllament personal dels alumnes, sent ells subjectes actius de la vivència teatral.

  - Metodologia:

Expressió corporal i oral, desinhibició, jocs de dramatització i improvisacions.

El taller és enterament pràctic, participatiu i lúdic. Les sessions sempre estaran dividides en exercicis de calfament o introducció basats en jocs de relació, exercicis sobre la base de tècniques de desinhibició, soltesa corporal i vocal.

S'utilitzarà la improvisació com a ferramenta i, en ocasions, exercicis basant-se en textos o situacions estructurades per endavant.

  - A treballar:

Cos: Estudi i aprofundiment en l'ocupació de l'instrument-cos com a via lliure d'expressió integral. Coneixement i presa de consciència dels recursos corporals propis. Experimentació amb el llenguatge corporal, el ritme, l'espai, els impulsos, el control, la presència.

Veu: Respiració, emissió i projecció, improvisació vocal.

Improvisació: Predisposició, agilitat creativa, escolta, imaginació, pautes.

Dramatització: Creació del personatge, la seua història particular, el seu moviment, la forma de relacionar-se amb els altres en diferents situacions.

 

- Tornar al índex -

 

Clown-training.

Interacció de Clowns en jornades, seminaris i cursos amb empreses i professionals de tots els sectors.

El pallasso és un creador, un provocador d'emocions, de sentiments, de sensacions i especialment de rialla.

El Clown treballa amb arquetips psicològics i juga amb les emocions del públic proposant situacions quotidianes amb les que el públic s'identifica.

A partir d'estes premisses, el Clown Training aporta una visió de l'entorn i la realitat de l'assistent, junt amb unes tècniques específiques, les del Clown.

D'esta manera s'aconseguix la identificació del participant amb el conductor del curs o jornada de treball, el que incrementa la voluntat d'absorbir la matèria oferida.

  - A treballar:

● Treball en equip.

● Comunicació.

● Resolució de problemes.

● Role playing.

 

- Tornar al índex -

 

 

 

Si vols informació sobre el nostres cursos i tallers, crida'ns:

963 49 13 05

 

 

Compañía Teatro Quimera® 2011 - Tel./Fax: 96-349-13-05

Diseny i creaciówww.felixaguilar.net