Idioma valencià - Versión en castellano.

Compañía Teatro Quimera som una empresa dedicada a la producció, difusió i representació de muntatges teatrals propis. La professionalitat i la dedicació, posada en tots els detalls de les nostres produccions (músiques originals, suggestius decorats i una acurada direcció artística), ens porten a realitzar atractives posades en escena que fan de nosaltres una Companyia de Teatre de Qualitat amb 30 anys d'experiència.

Al llarg dels nostres 30 anys d'història, Compañía Teatro Quimera ha produït 35 espectacles i col·laborat amb més de 400 municipis. Representàrem a la Comunitat Valenciana dins del Certamen Nacional "Espiga de Oro" (Guadalajara). Vam obtindre el tercer premi del Certamen Nacional de "Monólogos Teatrales" (Ciudad Real), així com el primer premi "Jóvenes Creadores" del Institut Valencià de la Joventut (Generalitat Valenciana) i entre altres hem participat al XV Festival Internacional de Teatre i Animació "Al Carrer" (Viladecans), a les edicions VIII i XI de la Mostra Internacional de Pallassos (Xirivella) i a la II edició del Cicle Itinerant de Teatre Infantil de la Comunitat Valenciana.

Als últims 12 anys, hem realitzat més de 500 representacions i el nostre producte estrela és el Teatre Infantil.

L'afecte, l'honestedat, la innovació i l'humor amb què realitzem el nostre treball és la millor garantia de qualitat i satisfacció per al públic i per als nostres clients.

Compañía Teatro Quimera® 2011 - Tel./Fax: 96-349-13-05

Diseny i creaciówww.felixaguilar.net