Idioma valencià - Versión en castellano.

En esta secció trobareu els dossiers complets, en format pdf, tant de la Companyia com dels muntatges "El Porquet Enamorat", "A La Recerca de l'Arbre Perdut" i "Le Cirqué Caotiqué", així com un xicotet clip promocional i tres fotografies de cada muntatge.

Les fotografies estan en format jpg i tenen un tamany de 10 x 15 cm. la resolució de les imatges és de 300 p.p.p.

Per a descarregar-te el material n'hi ha prou amb punxar sobre les icones amb el botó dret del ratolí i seleccionar l'opció "Guardar destino como...".

Si necessiteu qualsevol altre tipus de documentació o ampliar el material que vos oferim no dubteu a contactar amb nosaltres per mitjà de formulari en l'apartat de Contacta amb nosaltres, o cridant al 96 349 13 05 de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores.

Currículum complet de la Compañía, on s'arreplega tota la trajectòria, produccions i retalls de premsa des de 1.980 fins a l'actualitat en format pdf. El tamany de l'arxiu és de 1.349 Kb.

 

Dossier complet del muntatge en format pdf. El tamany de l'arxiu és de 852 Kb.

Clip de vídeo de quasi 3 minuts en format wmv, per el que és necessari tindre instal·lat Windows Media o semblant per a visualitzar-los, el tamany de l'arxiu és de 3.913 Kb.

 

Dossier complet del muntatge en format pdf. El tamany de l'arxiu és de 884 Kb.

Clip de vídeo de 2 minuts en format wmv, per el que és necessari tindre instal·lat Windows Media o semblant per a visualitzar-los, el tamany de l'arxiu és de 3.761 Kb.

 

Dossier complet del muntatge en format pdf. El tamany de l'arxiu és de 2.011 Kb.

Clip de vídeo de quasi 5 minuts en format wmv, per el que és necessari tindre instal·lat Windows Media o semblant per a visualitzar-los, el tamany de l'arxiu és de 3.713 Kb.

 

Compañía Teatro Quimera® 2011 - Tel./Fax: 96-349-13-05

Diseny i creaciówww.felixaguilar.net